Válasz Click here, then click on "Tevékenység" and "Válasz" to write!

INFÓ: Vendégként küldöd az üzenetet

az email címed csak a regisztrált felhasználók számára lesz elérhető.
X

Téma előzmények: Click here, then click on "Tevékenység" and "Válasz" to write!

Az utolsó x hozzászólás 6 hozzászólás - (Utolsó hozzászólás fenn)

4 éve 6 hónapja #2512

Kedves Tina szan

Nagyon köszönöm ezt a kedves születésnapi meglepetést - tényleg az :)

Örülök, hogy hasznosnak tartod az órákat és elégeddett vagy. Tanárként pedig Te is tudod, hogy ez az egyik legfontosabb és legörömtelibb visszajelzés.

Remélem, hogy még sokáig lehetek segítségedre e csodálatos nyelv tanulásában! :cheer:

  • Tina
  •  profilkép
4 éve 6 hónapja #2511

Már hosszú ideje adós vagyok ezzel a bejegyzéssel (mint a házi feladatokkal), de mivel ma van a születésnapod, ezért most végre nem halogatom tovább az írást :-)

Szóval:

Robi szenszei az egyik legjobb nyelvtanár, akitől valaha tanultam. Pontos, megbízható, motiváló személyiség, jó humorral, az általa összeállított tananyag pedig egyszerre alapos és változatos. Nagyon nagy hasznát veszem a tanultaknak mind a tokiói mindennapjaim során, mind pedig a szakmai-egyetemi nyelvi környezetben. Az online forma pedig lehetővé teszi, hogy a saját tempómban, rugalmas időbeosztással tudjak tanulni.

Nyugodt szívvel ajánlom az óráit mindenkinek, aki japánul szeretne tanulni :-)

Tina

8 éve 1 hónapja #190

Kedves Évi chan

Bizony, a diákjaim között lassan már a "veteránok" közé tartozol :) Nekem is öröm, hogy egy olyan szorgalmas diákot taníthatok, mint Évi chan, aki - igaz, mindig az utolsó éjjel, de - még a házit is mindig elkészíti :)

Biztos vagyok benne, hogy ha ugyanígy tudjuk folytatni a közös munkát, akkor annak meglesz a gyümölcse, és idővel el fogjuk érni ennek a JLPT-nek nevezett ötfokú létra legmagasabb fokát is.

  • Évi
  •  profilkép
8 éve 1 hónapja #189

Nem is tudom, hogy kezdhetnék hozzá. Én úgy 3 éve kezdtem el japánul tanulni, úgy, hogy egyáltalán nem rendelkeztem semmiféle alap nyelvtudással sem. Szóval én Robi szannal kezdtem el a japán nyelvtanulást.

Csak csupa jót tudok mondani. Eleinte - amikor Robi szan még Magyarországon volt - akkor Robi szanéknál tanultunk, majd később, amikor a távolság ezt nem tette lehetővé, az interneten folytattuk szkájp és minden más segítségével.

Eleinte egy kicsit tartottam a dologtól, de rájöttem, hogy ez nagyon jó mindkét fél számára. Az embernek azért mégis kényelmesebb, ha nem kell utazgatnia órákat :) Decemberben már nyelvvizsgázni megyek, úgyhogy csakis köszönetet tudok mondani Robi szannak. Remélem, még sokáig tudok nála tanulni, mert akkor biztosan még az 1-es szintű japán nyelvvizsga is sikerülni fog a jövőben :)

  • yukie
  •  profilkép
8 éve 7 hónapja #114

こんにちは、ロビ君。HPの完成おめでとう! タイでの生活はどうかな? 日本はだんだん暖かくなってきました。が、花粉が沢山飛んでいて、私は今アレルギーです。またタイの写真も沢山載せてね。

8 éve 7 hónapja #88

チンさん、コメントありがとうね。

そうだよね、4年ぐらいになるよね。でも、それからずっと連絡を取り合ってきて、嬉しいことだね。
チンさんにとってはもうすぐ新しい人生が始まるでしょ。アメリカに行って、仕事頑張ってね。

そして是非また遊びに来てね。